نمایشگاه «مقاومت اسلامی» در مساجد مازندران برپا می شود
نمایشگاه «مقاومت اسلامی» در مساجد مازندران برپا می شود
به گزارش عصر نمایشگاه: مسئول ستادهماهنگی و نظارت برکانون های مساجد مازندران با اشاره به برپایی نخستین نمایشگاه عکس و کاریکاتور«مقاومت اسلامی» بمناسبت روزجهانی مساجد در مرکز استان گفت: این نمایشگاه در مساجد استان نیز برپا می شود.
به گزارش پایگاه خبری«عصر نمایشگاه» به نقل از شبستان، محمدفوقی، مسئول ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران امروز(8شهریور) با اشاره به استقبال شایسته مردم و مسئولین از نخستین نمایشگاه عکس و کاریکاتور«مقاومت اسلامی» گفت: آثار این نمایشگاه برگزیده نمایشگاه بین المللی قرآن است.
وی، معرفی نقش مساجد در حکومت های اسلامی و به تصویر کشیدن شجاعت و دلاوریهای مردم مظلوم غزه را مهمترین هدف برپایی این نمایشگاه به عنوان کار مشترک معاونت قرآن و عترت دستگاه فرهنگ و هنر مازندران و دبیرخانه کانون های مساجد استان اعلام کرد.
فوقی با بیان اینکه این نمایشگاه از31مردادتا 8شهریور از ساعت8صبح تا14 در جوار نمایشگاه سیمای امید ویژه دستاوردهای دولت تدبیر و امید در محل نمایشگاهی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان پذیرای عموم علاقه مندان است، یادآورشد: آثار این نمایشگاه در این مدت بعداز نمازمغرب و عشاء در مساجد ساری به نمایش گذاشته شدند.
وی با اشاره به اینکه 30تابلو این نمایشگاه در رشته عکس به موضوع نماز و قرآن و 50تابلو رشته کاریکاتور به موضوع غزه اختصاص دارد، خاطرنشان شد: مقرر شده پس از برگزاری مراسم اختتامیه این نمایشگاه در ساری به همت ادارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های مازندران، آثار این نمایشگاه در مساجد سراسر استان نیز برپا شود.
فوقی اذعان داشت: تلاش داریم با بکار گیری ابزار هنر جایگاه و نقش مساجد در پیروزی های مسلمانان برای اقشار مختلف جامعه تبیین شود.
Copyright © 2016 - AsreNamayeshgah by Daustany