برگزاری نمایشگاه بین الملل خودروی پکن با وجود کرونا
عصر نمایشگاه- فروش خودرو در بزرگترین بازار دنیا بعد از سقوط سهمگین ناشی از شیوع کوید-۱۹ در حال بازگشت به حالت عادی است و نمایشگاه بین الملل خودروی پکن هم برگزار می شود.
عصر نمایشگاه- فروش خودرو در بزرگترین بازار دنیا بعد از سقوط سهمگین ناشی از شیوع کوید-۱۹ در حال بازگشت به حالت عادی است و نمایشگاه بین الملل خودروی پکن هم برگزار می شود.
به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از سایپانیوز، با این که در چند ماه گذشته در اکثر کشورهای دنیا از برگزاری تجمع و حضور رو در روی مردم پرهیز می شود با این حال نمایشگاه بین الملل خودروی پکن 2020 از امروز 26 سپتامبر شروع شده اما به یقین تعداد بازدیدکنندگان قابل مقایسه با سال های گذشته نخواهد بود و مدل هایی که در این نمایشگاه حضور پیدا کرده اند، انگشت شمارند.
شاید انگیزه برگزاری این نمایشگاه، بازگشت فروش خودروها به حالت عادی به ویژه خودروهای اندازه متوسط و لاکچری و سیل استقبال و سرمایه گذاری درخودروهای برقی است.
فروش خودرو در بازار چین در ماه اوت نسبت به ماه مشابه سال گذشته 11.6 درصد افزایش نشان داد و این پنجمین ماهی است که بعد از تعطیلی سراسری به خاطر شیوع ویروس کرونا روند فروش خودرو مثبت باقی مانده است. مردم چین ماه فوریه را در منزل های خود ماندند و فروش خودرو به پایین تری سطح خود از سال 2005 به بعد رسید.
در 20 روز اول ماه سپتامبر هم فروش خودروهای سواری در چین 12 درصد رشد داشت. در دوران تعطیلی های کرونایی پیش بینی تحلیل گران و انجمن سازندگان اتومبیل چین این بود که سال 2020 نسبت به سال گذشته افت فروش 15 تا 25 درصدی را شاهد خواهد بود اما حالا شرایط نشان می دهد که این افت فروش حداکثر 10 درصد خواهد بود.
بیشتر افزایش فروش خودروهای سواری را برندهای دایملر (کمپانی مادر مرسدس بنز) و ب ام و تجربه کردند و شاید دلیل آن مدل های جدید و تخفیف های بهتر آنها در دوره بازگشت به حالت عادی بوده است.
یکی از موارد خبرساز در نمایشگاه بین المللی خودروی پکن، سر و صدایی است که خودروهای برقی به پا کرده اند و مخصوصاً بعد از تولید تسلا در کشور چین و افزایش ارزش سهام آن، استارت آپ های برقی نظیر نیو NIO، شپنگ Xpeng، لی اتو Li Auto و دبلیو ام موتور WM Motor موفق شدند در سال 2020 بیش از 8 میلیارد دلار سرمایه جذب کنند.
در سال های گذشته خیلی طول می کشید و فاصله زمانی بین هیاهو و تبلیغات تا زمان تولید انبوه محصول جدید زیاد بود اما حالا سازندگان خودرو دیگر منتظر نمی مانند که موقعیتی مانند نمایشگاه بی المللی پیش بیاید تا روند تبلیغات را آغاز کنند.
آلان کانگ Alan Kang تحلیلگر LMC اتومبیل می گوید: امسال فروش خودرو تفاوت زیادی با سال های گذشته داشت چون به خاطر شیوع کرونا هر آن چه در دوره تعطیلی های سراسری انجام نشد با تأخیر در تابستان انجام شد.
به گفته ییل ژانگ رئیس شرکت مشاوره ای اتوفورسایت AutoForesight فروش سدان های بزرگ و شاسی بلندها (اس یو وی) تازه به میزان سال گذشته رسیده اما بین برندهایی که تولید انبوه دارند رقابت بسیار شدت گرفته است.
میدان نبرد و رقابت اصلی بین برندهای داخلی و خارجی در بازار چین در بین برندهای انبوه ساز مثل فولکس، تویوتا و جیلی است. آن چه در دو ماه اخیر اتفاق افتاد به احتمال زیاد گویای روند در چند ماه آتی خواهد بود.