با مشارکت ۷ کشور؛
سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی سنگ تهران آغاز به کار کرد
عصر نمایشگاه- سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی سنگ تهران با حضور شرکت هایی از ایران و ۶ کشور دیگر در محل نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب افتتاح شد و آغاز به کار کرد.
عصر نمایشگاه- سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی سنگ تهران با حضور شرکت هایی از ایران و ۶ کشور دیگر در محل نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب افتتاح شد و آغاز به کار کرد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از ایرنا، در آیین افتتاحیه این نمایشگاه «رضا محتشمیپور» معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صمت، «مصطفی طاهری» رییس کمیسیون مجلس شورای اسلامی و اعضای انجمن سنگ تزئینی ایران حضور داشتند.
در این دوره از نمایشگاه 110 شرکت ایرانی همراه با شرکتهایی از 6 کشور چین، روسیه، هند، ایتالیا، ترکیه و یونان در فضایی به وسعت 12هزار متر مربع به ارائه آخرین دستاوردها و محصولات خود پرداختند.
شرکتهای حاضر در این دوره از نمایشگاه در سه گروه اصلی ماشینآلات و تجهیزات معدنی، ملزومات مصرفی و فرآوری معادن حضور دارند.
این نمایشگاه از امروز تا جمعه (دوازدهم خرداد) در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب پذیرای متخصصان و علاقهمندان است.
نزدیکی به بزرگترین شهرک صنعتی کشور (شمسآباد)، نزدیکی به فرودگاه بینالمللی امام(ره)، دسترسی آسان از اصفهان و محلات به عنوان دو قطب صنعتی و معدنی کشور، زیرساختهای بهروز و بینالمللی سایت شهر آفتاب و نبود ترافیک در محدوده شهر آفتاب و دسترسی آسان به مترو، دلایل اصلی انتخاب شهر آفتاب برای این دوره از نمایشگاه بوده است.
بر اساس این گزارش، بیش از 6 هزار واحد معدنی و فراوری سنگ تزئینی در کشور وجود دارد که زمینه اشتغال به کار حدود 600 هزار نفر را به وجود آورده است.
سالیانه بهطور متوسط 10 تا 11 میلیون تن سنگ تزئینی در کشور استخراج میشود، با این حال نیزان تولید هیچگاه از 15 میلیون تن فراتر نرفته است.
عمده سهم فروش محصولات این صنعت در داخل کشور است و سالیانه بهطور متوسط 300 تا 350 میلیون دلار ارزآوری از محل صادرات داشته است. این در حالی است که ترکیه با دارا بودن ذخایر سنگ تزئینی همانند ایران و با تنوع سنگ کمتر، سالیانه بیش از 3.2 میلیارد دلار از محل صادرات این محصولات ارزآوری دارد.
«بهرام شکوری» رییس انجمن سنگ ایران معتقد است: قابلیت پنج میلیارد دلاری صادرات سنگ تزئینی وجود دارد.
وی بر لزوم توجه به بازارهای خارجی و توسعه صادرات به عنوان راهکار نجات این صنعت تاکید دارد.