رشد ۸/۸ درصدی صنعت نوشت‌افزار در سال ۱۴۰۳

عصر نمایشگاه- معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برای صنعت نوشت افزار در سال گذشته رشد ۸/۸ درصدی رقم خورد و هدف‌گذاری این وزارتخانه برای افزایش صادرات و کاهش قیمت تمام‌شده در این حوزه است.

سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸:۰۰

رشد ۸/۸ درصدی صنعت نوشت‌افزار در سال ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری «عصرنمایشگاه» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای ابراهیم شیخ، در حاشیه مراسم افتتاحیه دهمین نمایشگاه بین‌المللی نوشت‌افزار کشور، از رشد 8/8 درصدی این صنعت در سال گذشته خبر داد و افزود: با ادامه این روند و اجرای برنامه‌های جدید، امیدواریم در سال 1404 به رشد بیشتر و اهداف بالاتری در این حوزه دست یابیم.

وی با اشاره به برنامه وزارت صمت برای حمایت از تولیدکنندگان نوشت‌افزار گفت: در کنار تأمین نیاز بازار داخلی، توسعه صادرات نیز در دستور کار قرار دارد و برای تحقق آن، برنامه‌های دقیق و متعددی پیش‌بینی شده است.

آقای شیخ با تأکید بر استقبال مثبت کشور‌های همسایه از تولیدات داخلی، افزود: برای رقابت‌پذیری بیشتر، باید به ارتقای کیفیت و کاهش قیمت تمام‌شده محصولات توجه ویژه داشته باشیم؛ توسعه نام نشان برتر (برند)، مقابله با قاچاق و شفاف‌سازی زنجیره تولید، از جمله اقدامات کلیدی در این مسیر خواهد بود.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت ادامه داد: با افزایش عمق داخلی‌سازی و ارتقای فناوری، بخش بزرگی از نیاز کشور در حال حاضر توسط تولید داخل تأمین می‌شود؛ البته برای رسیدن به خودکفایی کامل، نیاز به اندکی صبر و ادامه دادن به تلاش صنعتگران داریم.

وی در تشریح دیگر اقدامات حمایتی وزارت صمت از تولیدکنندگان نوشت افزار گفت: از وزارت نیرو خواسته‌ایم صنعت نوشت‌افزار را از محدودیت‌های انرژی و قطعی برق مستثنی کند و از بانک مرکزی نیز درخواست کرده‌ایم که ارز مورد نیاز این صنعت را به‌موقع تأمین کند؛ این پیگیری‌ها آغاز شده و برخی موانع در حال رفع هستند و اگر موردی وجود دارد گزارش کنید.

آقای شیخ در پایان ضمن ابراز خرسندی از مشارکت در افتتاح نمایشگاه، اظهار امیدواری کرد که در سال‌های آینده شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این صنعت مهم و تأثیرگذار باشیم.

در ادامه این مراسم از تمبر روز ملی نوشت افزار برابر با 25 آبان رونمایی شد.

 

برچسب ها

نمایشگاه بین المللینمایشگاه تخصصینمایشگاه نوشت‌افزار
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا