معرفی ظرفیت تولیدی و صادراتی کشور در حوزه اطلاعات و فناوری ارتباطات

عصر نمایشگاه- نمایشگاه جیتکس ۲۰۱۷ از روز ۱۶ تا ۲۰ مهرماه سال جاری در مرکز تجارت جهانی دوبی در امارات متحده عربی برگزار می‌شود و اتاق تهران در راستای حمایت از کسب‌وکارهای نوین و دانش‌بنیان، هیاتی متشکل از ۱۲ استارت‌آپ را برای حضور در نمایشگاه جیتکس دوبی (GITEX Dubai) اعزام می‌کند.

معرفی ظرفیت تولیدی و صادراتی کشور در حوزه اطلاعات و فناوری ارتباطات
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرنمایشگاه»به نقل از روابط عمومی اتاق تهران ، عبور از مرحله اولیه ایده و رسیدن به مرحله رشد استارت‌آپ‌ها، داشتن جریان مالی و همچنین قابلیت تطابق با بازارهای جهانی از جمله معیارهای هیات داوری اتاق تهران برای گزینش این 12 استارت‌آپ بوده است. هومن حاجی‌پور، معاون کسب‌وکار اتاق تهران که این هیات را سرپرستی ‌می‌کند، این اقدام اتاق تهران را به عنوان فرصتی مهم و قابل‌توجه برای برای ارائه توانمندی‌ها و قابلیت‌های استارت‌آپ‌های ایرانی توصیف ‌می‌کند.

    محمدرضا طلایی، رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار ایران، نیز در مورد این رویداد گفت: نمایشگاه جیتکس سومین رویداد بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهان محسوب ‌می‌شود و مجالی برای معرفی پتانسیل‌های ICT در کل منطقه خلیج فارس فراهم ‌می‌کند.

    طلایی تاکید می‌کند که این نمایشگاه ‌می‌تواند پل ارتباطی میان ایران و دنیای فناوری اطلاعات باشد؛ در واقع این رویداد هم از جهت تامین نیازها و انتقال تکنولوژی به داخل کشور مفید خواهد بود و هم ‌می‌تواند پتانسیل‌های تولیدی و صادراتی ایران را به جهانیان معرفی کند.

    رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار ایران گفت: امسال سومین سالی است که پاویون جمهموری اسلامی ایران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، وزارت فرهنگ و ارشاد و صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه جیتکس برپا می‌شود. در پاویون ایران 13 شرکت از میان شرکت‌های دانش‌بنیان حضور ‌می‌یابند و یک شرکت نیز به صورت مستقل حضور خواهد داشت. 12

    او ادامه داد: اتفاق جدیدی که رخ داده است حضور و مشارکت بخش خصوصی با محوریت اتاق بازرگانی اتاق تهران است. در غرفه‌ای که اتاق تهران در این نمایشگاه برپا کرده است 12 استارت‌آپ نیز با حمایت این نهاد در نمایشگاه حضور می‌یابند.

    محمدرضا طلایی افزود: در این نمایشگاه بیش از 100 کشور با بیش از 4700 غرفه‌دار و مشارکت‌کننده حضور خواهند داشت. در سال‌های گذشته نیز حدود 245 هزار نفر نیز از این نمایشگاه بازدید کرده‌اند و مساحت این نمایشگاه نیز حدود 100 هزار متر مربع است.

    او گفت: این امیدواری وجود دارد که با حمایتی که اتاق تهران از 12 استارت‌آپ به عمل آورده است، آنها بتوانند نسبت به جذب سرمایه‌گذاران خارجی اقدام کنند. این استارت‌آپ‌ها می‌توانند نشان دهند که جوانان متخصص کشور از چه ظرفیت‌هایی برای ایده‌پردازی و تجاری‌سازی ایده‌هایشان، صادرات ایده‌ و محصولات و خدمات خود برخوردارند. در واقع، یکی از دستاوردهای مهم این نمایشگاه، معرفی ایران به عنوان یک کشور فعال در حوزه اطلاعات و ارتباطات است و حضور در این نمایشگاه برای برندسازی ایران به عنوان یک کشور فعال در حوزه ای‌سی‌تی بسیار مهم تلقی ‌می‌شود. مساله‌ای که خوشبختانه از سوی اتاق تهران جدی گرفته شده است.

    رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم‌افزار ایران بر این عقیده است که حضور فعال شرکت‌های ایرانی در چنین رویدادهایی به منزله تمرینی برای حضور در مجامع بین‌المللی بزرگ‌تر است.

    محمدرضا طلایی عنوان کرد که در دو سال گذشته، شرکت‌هایی که در پاویون ایران حضور داشتند، موفق شدند قراردادهایی را با شرکت‌های خارجی منعقد کنند و این پاویون در دو سال گذشته توانسته است دستاورد مهمی برای شرکت‌های ایرانی باشد.

    طلایی از برگزاری نشست رو در روی فعالان ICT ایران و جهان در روز پنجم نمایشگاه جیتکس خبر داد و گفت: هدف از برگزاری ملاقات‌های تجاری میان شرکت‌های خارجی حاضر در نمایشگاه و شرکت‌های ایرانی از جمله استارت‌آپ‌ها، تسهیل توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری فعالان این حوزه است.

    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۶ ماه پیش
        آرشیو

        دانلود با کیفیت