عصر نمایشگاه- نمایشگاه تجاری چین هوم لایف امروز با حضور دکتر ملکی عضو شورا شهر، قادری مدیر عامل شهر آفتاب، تامین خانی اتاق دوستی ایران و چین , رایزن بازرگانی چین در ایران به مدت ۳ روز در شهرآفتاب برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری«عصر نمایشگاه»؛ نمایشگاه تجاری چین هوم لایف در ایران بیش از 900 تامین کنندگان برتر چینی از رده محصولات خانگی را برای شما به ارمغان می آورد، ارائه فرصتی پر درآمد برای وارد کنندگان، بازرگانان و خریداران که محصولات با کیفیت عالی را به طور مستقیم از تولید کنندگان در قیمت های رقابتی در اختیار خواهند داشت.
نمایشگاه امسال تمرکز اختصاصی بر هشت محصول دارد : مبلمان، لوازم خانگی، نساجی و پوشاک، آشپزخانه و حمام، باغ و محل فراغت، هدایا و همچنان چراغ ها و لامپ ها که از ویژگی های برجسته تولید کنندگان و تامین کنندگان پیشرو میباشد.
دانلود با کیفیت