عصر نمایشگاه- سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه بین المللی گردشگری برلین آلمان برگزار که به عنوان مهمترین فرصت جذب گردشگر و توسعه سفر، برای عرضه کنندگان جهانی خدمات گردشگری محسوب می شود.
به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از فارس, علیرضا جلال زایی اظهار کرد: این نمایشگاه به عنوان مهمترین فرصت جذب گردشگر و توسعه سفر، برای عرضه کنندگان جهانی خدمات گردشگری محسوب می شود.
این مسئول بیان کرد: رویداد جهانی آی تی بی در زمینه صنعت توریسم و گردشگری در کشور آلمان با حضور مدیران آژانس های گردشگری، تور اپراتورها، معرفی مقاصد جدید گردشگری جهان، ارائه ظرفیت شرکت های حمل و نقل گردشگر و غیره در شهر برلین کشور آلمان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به حضور رهبران فکری سفرو گردشگری جهان در نمایشگاه «ITB»، فرصتی مناسب برای جذب گردشگرانی از اروپا و سایر نقاط جهان فراهم شده است که ما این نمایشگاه را با نگاه و برنامه ریزی دقیق بعنوان فرصت ویژه برای ترسیم سیمای جدید سیستان و بلوچستان با فراهم نمودن شرایط برای حضور بخش خصوصی در دست اقدام داریم.
جلال زایی دلیل عمده ورود اکثر گردشگران به ایران به ویژه سیستان و بلوچستان را فرهنگی دانست و گفت: محصول اول گردشگری استان فرهنگ است لذا عمده گردشگران ورودی، فرهنگی هستند که با تبلیغات هدفمند جاذبههای توریستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاههای بین المللی، گردشگران را برای ورود به استان دعوت و زمینه سازی برای حضور آنان با کمک بخش خصوصی فراهم خواهد شد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: در صورتیکه مدیران آژانسها درباره ورود توریست به سیستان و بلوچستان برنامه ریزی و فعالیت کنند، بسته حمایت های ویژه اداره کل میراث فرهنگی شامل حال این دفاتر خواهد شد.
این مسئول تخفیف در واحدهای اقامتی، پیگیری صدور ویزای الکترونیک در چابهار، زاهدان و زابل، پرداخت تسهیلات برای تجهیز دفاتر، انجام تبلیغات هدفمند و تسهیل شرایط اعزام به نمایشگاههای بین المللی برای اینگونه از دفاتر را از بخشی از برنامه های حمایتی اداره کل دانست و افزود: گردشگری کلید حل بسیاری از مشکلات امروز جامعه ما در بخش های اقتصادی و معیشتی می باشد.
وی قابلیت سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان در زمینه گردشگری را بسیار زیاد دانست و افزود: امروز با رویکرد تخصصی بدنبال خروج از وضعیت فعلی و رسیدن به جایگاه واقعی استان بعنوان متنوع ترین مقصد گردشگری ایران برای جذب توریسم هستیم که نتوانسته ایم تا کنون علیرغم تنوع آب و هوایی و تنوع مکانهای باستانی در اندازه ظرفیت های بی نظیرش در این صنعت سهم قابل ملاحظه ای در توسعه سیستان و بلوچستان داشته باشیم.
جلال زایی نمایشگاه برلین را از میان 250 نمایشگاه گردشگری سالانه در جهان، مهمتر دانست و افزود: بیشتر گردشگران اروپایی در سیستان و بلوچستان، آلمانیها هستند چرا که گردشگران این کشور به اجرای تورهای فرهنگی علاقه زیادی دارند و سیستان و بلوچستان از نظر آنها یک مقصد فرهنگی محسوب میشود و مسئولان امر در این استان قصد دارند با کمک بخش خصوصی تبلیغات وسیعی در آلمان برای افزایش تورهای گردشگری از این کشور اقدام کنند.
دانلود با کیفیت