آخر هفته به چه نمایشگاهی برویم؟

عصر نمایشگاه- نگارخانه‌ها، موزه‌ها و مراکز فرهنگی هنری تهران با برگزاری نمایشگاه‌هایی میزبان علاقه‌مندان هستند.

آخر هفته به چه نمایشگاهی برویم؟
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از ایسنا، نمایشگاه مروری بر آثار علی‌اکبر صادقی روزهای آخر خود را در موزه هنرهای معاصر تهران می‌گذراند.

    این نمایشگاه هفتاد سال فعالیت هنری صادقی را به عنوان نقاش، انیماتور، مجسمه‌ساز و شاعر به تماشا می‌گذارد که در آن بیش از 200 اثر هنری و فیلم‌هایی از پویانمایی‌های او به نمایش درآمده است.

    دوستداران هنر می‌توانند تا 25 فروردین ماه برای بازدید از نمایشگاه «مروری بر آثار علی‌اکبر صادقی» به موزه هنرهای معاصر تهران واقع در خیابان کارگر شمالی، بالاتر از بلوار کشاورز مراجعه کنند.

    موزه ملی ایران

    افرادی که این روزها برای بازدید از «لوور کوچک» به موزه ملی ایران می‌روند، می‌توانند تماشاگر  18 عکس عباس کیارستمی از فضاهای خلق شده و بازدیدکنندگان موزه لوور، باشند. این عکس‌ها از این کارگردان و عکاس فقید در کنار دیگر آثار این موزه مطرح جهانی روی دیوارهای موزه ملی به نمایش گذاشته شدند.

    این مجموعه عکس، نماهایی هستند که کیارستمی در بازدیدهای متعددش از موزه لوور فرانسه در سال‌های ١٣٧٤ تا ١٣٩۰ ( ١٩٩٦ تا ٢۰١٢ میلادی) در تالارهای نقاشی و مجسمه‌های موزه لوورثبت کرده است.

    همچنین یکی از آثار انتخاب شده از موزه‌ی لوور برای نمایش در موزه‌ی ملی ایران، نمایش یکی از آثار «رامبرانت»، نقاش مشهور هلندیِ از قرن هفدهم میلادی است که  به مدت چهار ماه در موزه‌ی ملی ایران به نمایش درآمده است.

    نمایشگاه «لوور در تهران» منتخبی از آثار موجود در سالن‌های اصلی موزه لوور است که به دنبال تبادلات فرهنگی بین ایران و فرانسه و با حمایت مالی یک بانک خصوصی  تا  ١٨ خرداد ماه سال آینده در تهران و موزه ملی ایران در خیابان سی تیر برپاست.

    گالری راه ابریشم

    نمایشگاهی در برگیرنده آثار پروژه «مونوکسید تهران» با محوریت آلودگی هوا، در گالری راه ابریشم برگزار می‌شود.

    منوکسید تهران، پروژه‌ای فرهنگی و اجتماعی است که از سال 1391 در تهران با هدف پرداختن به موضوع آلودگی هوا شروع شده است. این پروژه شامل همکاری‌هایی با شهروندان در فضاهای عمومی تهران در راستای بالابردن سطح آگاهی و ارائه‌ی راهکارهای عملی برای مشکل آلودگی هوا در تهران، با بازتاب نظرات افراد گوناگون جامعه، از کودکان گرفته تا بزرگسالان، است.

    این نمایشگاه همه روزه از 24 فروردین تا 17 اردیبهشت به جز دوشنبه ها در گالری ابریشم پارک لاله -  بلوار کشاورز، ساختمان تکنو آجر، پلاک 210، به استثنای روزهای دوشنبه میزبان علاقه‌مندان است.

    خانه هنرمندان ایران

    15 عکس آلدو سلوچی ـ عکاس ایتالیایی ـ که گزیده‌ای از چهار مجموعه اوست با نام «جهان غوطه‌ور» با همکاری خانه هنرمندان ایران و سفارت ایتالیا در ایران 17 تا 27 فروردین در گالری ممیز خانه هنرمندان ایران برپا می‌شود.

    سلوچی طراحی و نقاشی را از کودکی آغاز کرد و در کنار هنر به ورزش‌های دریایی و غواصی علاقه دارد. آب همواره جذابیت خاصی برای او داشته است و از این عنصر در آثارش به شکلی بدیع و شاعرانه استفاده می‌کند.

    ***

    «تصویرگری کتاب‌های کودکان در گفت‌وگوی میان‌فرهنگی» نام نمایشگاه گروهی از آثار ماریت تورن کویست تصویرگری سوئدی ـ هلندی به همراه سه تصویرگر ایرانی؛ نوشین صفاخو، کیوان اکبری‌زاده و مهسا منصوری است.

    شماری از کتاب‌های آسترید لیندگرن از سوی ماریت تورن‌کویست تصویرگری شده است. پیش از این، دو کتاب او به نام‌های «پرنده قرمز» نوشته آسترید لیندگرن و «فراتر از یک رویا» نوشته جف آرتس در ایران، در مجموعه کتاب‌های «با من بخوان» منتشر شده است.تصویرهای کتاب «پیکو، جادوگر کوچک» در سال 2006 جایزه قلم‌موی طلایی، بزرگ‌ترین جایزه تصویرگری کشور هلند را از آن خود کرد. ماریت تاکنون چند دوره نامزد جایزه‌های جهانی هانس ‌کریستین اندرسن و آسترید لیندگرن بوده است و در سال 2016 نام او در فهرست نهایی جایزه هانس کریستین اندرسن قرار گرفت.

    در این نمایشگاه 27 اثر تصویرگری با تکنیک میکس مدیا در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

    نمایشگاه «تصویرگری کتاب‌های کودکان در گفت‌وگوی میان‌فرهنگی» جمعه 24 ساعت 17 در گالری «نامی» خانه هنرمندان ایران افتتاح می شود و تا 3 اردیبهشت میزبان علاقه‌مندان است.

    ***

    نمایشگاه نقاشی نوید فرد با نام «رخداد» از جمعه 24 فروردین تا 3 اردیبهشت در گالری تابستان خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

    این هنرمند درباره برگزاری نمایشگاهش گفته است: رخداد عنوان دومین نمایشگاه انفرادی من در ایران است. در این نمایشگاه من داستانی که توان نوشتنش را نداشتم بر روی یک پارچه 33 متری با عرض 150 سانتیمتر با تکنیک ترکیب مواد نقاشی کردم.

    او در آثارش از تلفیق‌های فرم‌های انتزاعی و فیگوراتیو استفاده می‌کنند. هدف او در آثارش به تصویر کشیدن روابط متقابل انسان‌ها با یکدیگر و دیگر موجودات است. رفتارهای ویرانگر یا برعکس سازنده آدمی و تاثیرشان بر روی طبیعت اطراف در کارهای او دیده می‌شوند. در آثارش می‌توان انعکاسی از مسائل اجتماعی، سیاسی، تجارب زندگی شخصی و خاطرات را مشاهده کرد.

    گالری تئاتر مستقل تهران

    عاطفه آرانی عکاسی است که در یک پروژه به دو منطقه محروم کشور سفر کرده و به دلیل دغدغه‌ای که در حوزه زنان داشته از دو زن در روستاهای مرزی سیستان و بلوچستان و استان گلستان عکاسی کرده است که نتیجه آن را در قالب نمایشگاهی به نمایش می‌گذارد.

    در روز افتتاحیه این نمایشگاه با نام «زن‌ماندگی» (23 فروردین ساعت 18) که در گالری تئاتر مستقل تهران برگزار می‌شود، پرفورمنسی توسط این عکاس برگزار خواهد شد. در این پرفورمنس صورت و دست‌های آرانی با موتیف‌های گل و گیاه (نماد نرمی و لطافت) پوشانده می‌شود و در حالیکه موسیقی و صدای زنانی که او از آن‌ها عکاسی کرده پخش می‌شود، زنی با برقع روی چهره و دست‌های این عکاس طرح می‌کشد و...

    نمایشگاه «زن‌ماندگی»  تا 15 اردیبهشت (به غیر از روزهای شنبه) در گالری تئاتر مستقل تهران به نشانی چهارراه ولیعصر، خیابان رازی میزبان علاقه‌مندان است.

    گالری کاما

    نمایشگاه خط نگاره‌های آرش کریمی با نام «روزی شبیه فردا» در گالری کاما برپا می‌شود. در این نمایشگاه ١5 اثر نقاشی خط از مجموعه آخر آرش کریمی از جمعه 24 فروردین تا 3 اردیبهشت در گالری کاما به نمایش در می‌آید.

    نام «روزی شبیه فردا» برگرفته از یکی از آثار این نمایشگاه است.

    این نمایشگاه از  ساعت ١٧ تا ٢١ روز جمعه 24 فروردین در گالری کاما افتتاح می‌شوند علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند همه روزه از ساعت 11 تا 20  به خیابان پاسداران، گلستان ١۰، پلاک 44، ساختمان فرین، واحد ٢ گالری کاما مراجعه کنند.

    گالری فردا

    قرار است نمایشگاه نقاشی‌های «ننه مکرمه» و فرزندش، علی بلبلی روی دیوارهای گالری فردا برود در حالیکه طبق گفته بلبلی هیچ مشابهتی از نظر سبک و شیوه بین کار این مادر و فرزند وجود ندارد.

    مکرمه قنبری (شناخته شده به نام ننه مکرمه)، متولد 1307 در دریکنده بابل، نقاش سبک پست مدرنیسم مازندرانی بود که به خاطر نقاشی‌هایش به شهرت جهانی رسید. نقاشی‌های او موجب شد تا به عنوان بانوی سال نقاش در سال 2001 توسط دوازدهمین کنفرانس ایران‌شناسی در دانشگاه دولتی سوئد، معرفی شود.

    علاقمندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه از 17 تا 30 فروردین ماه از ساعت 16 تا 20 به گالری فردا واقع در خیابان کریمخان زند، زیر پل کریم‌خان، خیابان حسینی، کوچه اعرابی 6، پلاک 2 واحد 2 مراجعه کنند و یا  برای کسب اطلاعات بیشتر  با تلفن 86072602 تماس بگیرند. گالری روزهای پنجشنبه از ساعت 16 تا 18 میزبان بازدیدکنندگان است.

    گالری نگاه

    ایده و روایت‌های شخصی گروهی از عکاسان با محوریت انسان معاصر روی دیوار می‌رود.

    این نمایشگاه  روز جمعه، 17 فروردین ماه از ساعت 16 تا 20 افتتاح می‌شود و تا روز چهارشنبه 29 فروردین ماه برپاست.

    علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این آثار هر روز به جز دوشنبه‌ها از ساعت 11 تا 19 به گالری نگاه واقع در خیابان مطهری، خیابان جم(فجر)، خیابان غفاری، پلاک 64 مراجعه کنند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۵ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار

        دانلود با کیفیت