عصر نمایشگاه- نمایشگاه الکامپ ۲۴ در چهار بخش استراتژیک شامل دولت هوشمند، پاویون استانها، الکام استارز و الکامپ برگزار میشود، بخش استارتاپهای این نمایشگاه، بزرگترین گردهمایی کسبوکارهای نوپای ایرانی خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از فناوری نوین, محمدباقر اثنی عشری رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور که ششم خرداد حکم ریاست خود را از روحانی رئیس جمهور دریافت کرد، در جمع خبرنگاران در موضوع الکامپ بیست و چهار گفت: نمایشگاه الکامپ برای همه صنف است و نه یک الزام حضور بلکه یک فرصت حضور برای فعالان و شرکت ها، پیام رسان ها، استارتاپ ها و دیگر بخش های ICT کشور به شمار می رود.
وی گفت: برای پیام رسان های داخلی زمینه حضور فراهم است تا با حضور در این رویداد به نمایش توانمندی های خود و تعامل با مخاطبان بپردازند اما برای حضور هیچ پیام رسان خارجی برنامه ای نداریم.
وی بخش الکام گیمز نمایشگاه الکامپ 24 را متفاوت با سال گذشته خواند و وقوع آن را برای اولین بار در کنار الکامپ، نویدبخش نگاه جدیتری به این مقوله دانست. اثنی عشری تاکید کرد: در الکام گیمز امسال بیشتر حول تولید بازی ایرانی و نشان دادن توان ایرانی در تولید محتوای سرگرمی تمرکز خواهد شد.
وی گفت: بازیهای رایانهای در کشور ما دارای نمایشگاهها و فستیوالهای متعددی هستند که از نظر ما جایگاه مسابقات بازیها و این قبیل مسائل بیشتر در آن نمایشگاههاست و نه الکامپ؛ بنابراین برگزاری مسابقات و اعطای جوایز و... همچون سال گذشته نیست و سعی شده بیشتر بر جنبههای بیزینسی این صنعت تاکید شود.
رئیس سازمان نصر همچنین خبر داد که سعی شده وضعیت اینترنت عمومی و غرفههای نمایشگاه امسال بهتر از سال گذشته باشد و گزارشات مردمی را در بهبود این مورد در طول نمایشگاه حائز اهمیت خواند.
اثنی عشری از حضور موثر فینتکها در این رویداد گفت و هدف کلی الکامپ را حمایت از استارتاپها و رشد و اعتلای این نوع بازار در ایران عنوان کرد.
وی گفت: شرکتهای فناوری اطلاعات سراسر کشور میتوانند در قالب پاویون در رویداد امسال شرکت کنند.
مهدی حیدری مدیر اجرایی الکامپ 24، بخش الکام استارز را به دو بخش گیمز و ترندز تقسیم کرد و گفت: بخش الکام گیمز بر تولید بازی ایرانی و نشان دادن توان ایرانی در تولید محتوای سرگرمی تمرکز دارد. در بخش ترند نیز کسبوکارهای مطرح که الان جایگاهی پیدا کردهاند و همچنین موارد و تکنولوژیهای مهم و آیندهنگر دنیا مثل بلاک چین، IoT (اینترنت اشیا)، هوش مصنوعی و روباتیک و... میپردازد.
وی در رابطه با پراکندگی شرکتهای PSP اظهار داشت: «ما سالنها را بهصورت پیشفرض دستهبندی میکنیم. ولی اینکه یک شرکت تصمیم بگیرد که در چه سالنی باشد به اختیار و تصمیم خودش است. اما به طور معمول تجمع شرکتهای PSP در یک سالن که معمولا سالن 38 خواهد بود، اتفاق میافتد.»
حیدری در ادامه به چهار مدل غرفهای که امسال برای الکام استارز در نظر گرفته شده اشاره کرد و توضیح داد: مدل اول غرفههای اکونومی است و در این مدل افرادی که صاحب ایده هستند میتوانند از آنها و با پرداخت یک مبلغ حداقلی 250 هزار تومان استفاده کنند. مدل دوم، غرفه استاندارد و پایه با مبلغ 750 هزار تومان، مدل سوم غرفههای استاندارد نمایشگاهی 12 متری و مدل چهارم غرفههای بالای 12 متری خواهد بود.
به گفته مسئول اجرایی الکامپ، مورد جالب توجه این است که تعداد غرفههای 12 متری یا بالای 12 متر، 4 یا 5 برابر غرفههای استاندارد و اکونومی شده است و این نشاندهنده سیر رشد استارتآپهایی است که شاید حیات خودشان را از همین الکام استارز شروع کردهاند.
همچنین امسال سعی بر این بوده که در تمام عملیات مربوط به امور استارتآپها از خود اکوسیستم استارتآپی استفاده شود. امسال قرار است سالنهای 8، 9، 10 و 11 متعلق به سالن استارتآپها باشد و باتوجه به استقبالی که از این دوره شده باید گفت که در کل یک فضای 4000 متری هم شاید پاسخگوی الکام استارز نباشد.
آرش برهمند عضو کمیته اجرایی الکامپ24، این رویداد را متفاوت با سالهای گذشته دانست و از سوق دادن استارتاپها به سمت مستقل شدن و آموزشهای اولیه و افزایش اعتماد به نفس در آنها خبر داد و گفت: در طول چندسال برگزاری نمایشگاه الکامپ، این رویداد به بزرگترین گردهمایی زیست بومی استارتاپها در ایران تبدیل شده و این مساله در رشد آنها نیز بیتاثیر نبوده است. مبنایی که ما در نمایشگاه امسال برای گزینش استارتاپها تعریف کردهایم به این صورت است: شرکتها عمری بیشتر از سه سال نداشته باشند، حتما محصول اولیهای در مارکت داشته باشند، یک حداقل سرمایه و کاربری را جذب کرده باشند، روی شاخه جدید فناوری حرکت کنند و از لحاظ درآمدزایی خطرپذیر باشند.
وی خبر داد: تمامی پیامرسانهای داخلی نیز در نمایشگاه ثبت نام کردهاند و چندین استارتاپ خارجی نیز در این نمایشگاه حضور خواهند یافت.
برهمند گفت: از 130 استارتاپ شرکت کننده در سال گذشته، حدود 64 تا از آنها امسال با غرفه بالای 12 متر در نمایشگاه شرکت کردهاند که همین موضوع دلالت بر بلوغ آنها و پیشرفتشان دارد. در این نمایشگاه علاوه بر ارائه طرح تجاری در بخش رقابتی مانند سال گذشته تمرکز ویژه بر ارائه VIP و حضور تمام بازیگران حوزه سرمایهگذاری از جمله VCها، بانکها و صندوقهای سرمایهگذاری خواهد بود.
بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ از 6 الی 9 مرداد در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
دانلود با کیفیت