عصر نمایشگاه- نهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف با هدف ایجاد زمینه ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه و شناسایی علایق و استعدادها، در روزهای ۲۲تا ۲۴مهر امسال برگزار می شود.
به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از ایرنا، نمایشگاه کار، رویدادی است که تعداد زیادی از جویندگان کار و شرکت ها به منظور تبادل اطلاعات در رابطه با مشاغل مورد نیاز و معرفی شرکت های خود در آن شرکت می کنند.
دبیر نهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف، استخدام، آموزش و کارآموزی، مراکز دولتی، کارآفرینی و خدمات شغلی را محورهای اصلی برپایی این نمایشگاه برشمرد و گفت: بازدید از نمایشگاه کار برای عموم در صورت نام نویسی در سایت این نمایشگاه، رایگان است.
نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف به صورت فصلی و یا سالیانه برگزار شود و میتوان از آن به عنوان نمایشگاه فرصت های شغلی یاد کرد؛ به نحوی که فرصتهای فراوان کاری و کارآفرینی در بیشتر زمینههای تحصیلی برای دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان ارایه می شود.
براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، محمد شریف خانی گفت: برخی از عوامل بیرونی خارج از حوزه فعالیت و کنترل نظام آموزش عالی بر اشتغال دانش آموختگان تاثیر به سزایی دارد که نمایشگاه کار میتواند بستری برای پر کردن این خلاء باشد.
**برپایی دومین نمایشگاه ملی کار و آموزش
وی همچنین از برپایی دومین نمایشگاه ملی کار و آموزش (Job Fair & Training) در بهمن امسال با هدف رفع موانع اشتغال کارجویان بویژه دانش آموختگان دانشگاهی با توجه به نبود بستری مناسب برای تقابل مستقیم کارفرمایان و کارجویان به عنوان روشی جدید در اطلاعرسانی نیازهای محیطهای کار و اجتماع در دانشگاه صنعتی شریف خبر داد.
شریف خانی هدف از برپایی این نمایشگاه و کارگاه های آموزشی مرتبط با آن را معرفی فرصتهای شغلی موجود برای کارجویان و معرفی شرکتها، کسب و کار جدید، ایده دادن به کارجویان و تازه فارغ التحصیلان برای یافتن شغل آینده، نحوه تعامل و ارتباط با صنعت برشمرد.
به گفته وی، این نمایشگاه فرصت مناسبی را برای شرکتها و سازمان ها فراهم میآورد تا با تعداد زیادی از نیروهای جویای کار ملاقات و در یک فضای رقابتی نسبت به جذب نفرات مورد نظر خود اقدام کنند.
دبیر نمایشگاه، از دیگر اهداف این رویداد علمی به معرفی فرصت های شغلی موجود در بازارکار، رویارویی مستقیم کارجو و کارفرما، امکان جذب نیرو توسط کارفرمایان، آشنایی با انتظارات و مهارتهای مورد نیاز کارفرمایان، معرفی کارفرمایان و کارآفرینان موفق جامعه در قالب شرکتهای کارآفرین و معرفی سازمانها و ادارات مرتبط و نیمه مرتبط با رشته تحصیلی اشاره کرد.
شریف خانی، شناسایی علایق و استعدادها (خودشناسی شغلی)، آشنا شدن کارجویان، دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان با طیف متنوع مهارتهای شغلی، برپایی کارگاههای آموزشی کار و کاریابی، گسترش خدمات مشاوره شغلی و استفاده از مشاوران متخصص، ایجاد نشریههای شغلی در بازارکار و ایجاد یک محیط جدید و انگیزشی برای تعامل بیشتر کارجو و کارفرما را از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه عنوان کرد.
وی با تاکید بر ضرورت توجه اقتصاد و بازار کار کشور به نیروی انسانی در ایجاد زمینه خلاقیت تولید محصول و ارتقای سطح خدمات به مردم اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی صنعت به عنوان صاحبان کسب و کار تعریف پروژه ای با هدف روش های جدید اطلاع رسانی نیازهای محیطهای کار و اجتماع به کارجویان، دانشجویان و فارغ التحصیلان است.
شریف خانی ایجاد شرایط برای شناسایی کارآفرینان و توسعه فضای کسب و کار با استفاده از مدل های پیشنهادی را خاطرنشان کرد و افزود: جذب کارجویان و دانش آموختگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در بازار کار منوط به داشتن تواناییها و ویژگیهایی است که بخشی از آن ها باید در طول دوران تحصیل در دانشگاه ایجاد شود.
وی نبود تناسب بین فرآیندها و مواد آموزشی رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه ها با مهارت ها و توانایی های مورد نیاز بازار کار را مهمترین عامل موفق نبودن دانش آموختگان دانشگاهی در کاریابی و اشتغال عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه صنعتی شریف در سال 1344 با هدف تربیت و تامین بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز کشور، در سطوح بالای علمی تاسیس شد.
این دانشگاه 484 عضو هیات علمی دارد که از این تعداد 181 نفر در مرتبه استاد تمام، 105 نفر در مرتبه دانشیار، 176 نفر در مرتبه استادیار و 22 نفر به عنوان مربی مشغول به فعالیت هستند.
دانلود با کیفیت