مدیر بین‌الملل انجمن سنگ ایران:

سومین نمایشگاه سنگ با حضور بیش از ۶۰ شرکت از ۱۲ استان کشور برگزار می شود

عصر نمایشگاه- مدیر بین‌الملل انجمن سنگ ایران گفت: نمایشگاه سنگ سوم با ۶۰ شرکت در فضایی با مساحت ۱۰ هزار متر مربع و با حضور بیش از ۱۲ استان کشور برگزار خواهد شد.

سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸:۰۰

سومین نمایشگاه سنگ با حضور بیش از ۶۰ شرکت از ۱۲ استان کشور برگزار می شود

خبرنگار: کامبیز خسروی مردخه

به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه»، محمد حلاجیان در نشست خبری اظهار کرد: فصل‌الختام حضور ما در نمایشگاه سنگ آسیای میانه، فرمایشات مقام معظم رهبری است که فرموده‌اند معدن را باید جایگزین نفت کنیم. بنابراین با توجه به استراتژی که در این حوزه دیده شده است، ما به دنبال توسعه سنگ ساختمانی هستیم.

مدیر بین‌الملل انجمن سنگ ایران گفت: ایران رتبه چهارم ذخایر سنگ ساختمانی دنیا و رتبه اول تنوع در دنیا را دارد و غنی‌ترین منطقه معدنی کشور، استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی هستند. لازم به ذکر است که 40 درصد سنگ تولید شده کشور در خراسان رضوی استفاده می‌شود که رقم بسیار زیادی است. پتانسیل معدنی و مصرف سنگ در شهر مشهد بسیار مطلوب است و سالانه حدود 80 میلیون متر مربع تولید سنگ در کشور وجود دارد که توسط 7000 واحد فرآوری سنگ در کل کشور تامین می‌شود. در 22 استان کشور معادن سنگ ساختمانی وجود دارد و استان‌های اصفهان، مرکزی، تهران، لرستان، فارس و خراسان رضوی از مجموعه‌های فرآوری هستند.

حلاجیان در خصوص پیشینه تولید سنگ استان خراسان رضوی اظهار کرد: پیشینه مجموعه تولید سنگ استان خراسان رضوی به سال 1348 باز می‌گردد. در آن زمان یکی از پیشرفته‌ترین کارخانه‌های سنگ را در شاندیز داشته‌ایم که هنوز دستگاه‌های وارداتی آن موجود است. لازم به ذکر است که اکنون هم یکی از بزرگترین مراکز توزیع سنگ ساختمانی در مشهد وجود دارد و باتوجه به روند ساخت‌وساز مشهد و ورود زائران متعدد، باید پویایی ساخت‌وساز ساختمانی همیشه برقرار باشد. بیشترین مزیت نسبی برای ارتباط با کشورهای آسیای میانه یعنی افغانستان و پاکستان برای کشور ایران به خصوص استان‌های خراسان است، پیشینه ارتباط ما با آسیای میانه به 100 سال گذشته باز می‌گردد.

برچسب ها

نمایشگاه صنعت سنگ
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا