عصر نمایشگاه- دومین جشنواره یکروزه فرهنگی ورزشی 'دا' (مادر) در شهرستان لنجان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری«عصر نمایشگاه » به نقل از ایرنا ، رییس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی شهرستان لنجان افزود: جشنواره کشوری 'دا ' به منظور تجلیل از مقام مادر در استان های مختلف کشور برگزار می شود که شهرستان لنجان میزبان دومین دوره آن در استان اصفهان بود.
امیرحسین صمدانی افرود: این جشنواره در راستای نکوداشت هفته فرهنگی شهرستان لنجان و دهه مبارک فجربرگزار شد که برپایی نمایشگاه صنایع دستی از توانمندی های جوانان شهرستان لنجان، ایجاد ایستگاه پایش سلامت توسط جمعیت هلال احمر شهرستان ، برپایی سیاه چادر ایل بختیاری و نمایشگاه توانمندی های های بانوان روستایی بخش باغبهادران از روستای چم طاق وتوزیع آش و چای صلواتی از جمله برنامه این نمایشگاه بود.
وی ادامه داد: در این مراسم همچنین از مقام مادر سردار شهید حسین قجه ای از فرماندهان فاتح خرمشهر و همسر شهید پویا ایزدی نخستین شهید مدافع حرم شهرستان لنجان تجلیل شد.
وی تصریح کرد: در مراسمی که در هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان برگزار خواهد شد از برگزیدگان مسابقات بومی محلی لنجان تجلیل می شود. رییس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی شهرستان لنجان اضافه کرد: در پایان این همایش مردم و مسوولان حاضر در مراسم لوح یادبود جشنواره را با نوشتن توصیف مادر امضا کردند.
صمدانی خاطرنشان کرد: این جشنواره با همکاری هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان، فرمانداری لنجان، بخشداری باغبهادران و شهرداری چمگردان در محل باغ بانوان این شهر برگزار شد.
دانلود با کیفیت