عصر نمایشگاه- براساس برنامهریزی انجامشده در سومین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر ۵۰ غرفه به دانشبنیانها و استارتآپهای روستایی تعلق دارد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از گسترش، براساس پیشبینیهای انجامشده رویداد امسال شاهد بخش ویژهای به نام «نوآوریها و ایدههای نو» با 31 غرفه خواهد بود. در این بخش قرار است ایدههایی که در رونق محصولات روستایی هر استان موثر بوده، برای عموم به نمایش درآید.
علاوه بر این سومین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر شاهد بخش دیگری به نام «سرزمین ما» است که در آن جاذبههای گردشگری و طبیعی هر استان به کمک سازمانهای مردمنهاد و فعالان صنعت گردشگری معرفی خواهد شد.
از دیگر بخشهای تازه نمایشگاه، معرفی شرکتهای استارتآپی و دانشبنیان روستایی است. براساس برنامهریزی انجامشده 130 غرفه فرعی به ارائه فعالیتهای دستگاههای ملی مرتبط با امور توسعه روستایی میپردازند که از این تعداد 50 غرفه به دانشبنیانها و استارتآپهای روستایی تعلق دارد.
بخش روستای نمادین نیز که سال گذشته به عنوان یکی از جاذبههای نمایشگاه فعالیت داشت، امسال در فضایی حدود 2500 متر مربع و با کمک شبیهسازی مواردی از جمله خانههای روستای، رودخانه، فضای سبز، درخت، گل، تپه، احشام، تنور، چاه آب، چوپان، اهالی روستا، بوی دود و خاک، لباس محلی روستایی و سفره روستایی است.
در این بخش بازدیدکنندگان میتوانند علاوه بر آشنایی با فعالیتهای روزمره روستاییان، لباسهای محلی هر منطقه را بپوشند.
یکی دیگر از بخشهای جذاب این رویداد ایل نمادین یا چادرهای عشایری است که در آن علاوه بر ارائه محصولات خاص عشایری، با مسئولیت سازمان امور عشایر ایران، انواع چادرهای عشایری اقوام و اقلیمهای مختلف ایران و نحوه زندگی عشایر نمایش داده میشود.
دانلود با کیفیت