عصر نمایشگاه:نشست مشترک میان رئیس فرهنگستان هنر استاد معلم و دکتر اسفهبدی معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت در خصوص همکاریهای دو جانبه در عرصه های هنری و فرهنگی و حضور فعال بخش فرهنگ و هنر در اکسپو ۲۰۲۰ امارات برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» ،در این دیدار دکتر اسفهبدی معاون وزیر و رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران در محل فرهنگستان هنر حضور یافته و به تشریح برنامه های اکسپو در سالهای متمادی پرداخت و یاد آوری نمود که ایران برای اولین بار در اکسپو جهانی در زمان میزار تقی خان امیرکبیر شرکت نموده است که از آن زمان تاکنون بیش از یک قرن گذشته و ما سابقه ای طولانی از حضور خود در اکسپوهای جهانی داریم.
در اکسپو 2015میلان نیز با وجود رقبای بزرگی که هزینه های سنگینی را برای طراحی غرفه و مسایلی از این دست پرداخت کرده بودند،توانستیم مقام دوم را در گروه فضایی کمتر از 2000متر در جهان کسب نماییم.
در ادامه ایشان از استاد علی معلم رئیس فرهنگستان خواست تا برای شرکت هنرمندان و ورود به بخش فرهنگ و هنر در اکسپو سال 2020 دبی تفاهم نامه ای میان شرکت نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران و فرهنگستان هنر تنظیم و منعقد شود.
دکتر اسفهبدی همچنین بیان داشت:گرچه اکسپوهایی که از سوی این شرکت برگزار می شود در راستای مسائل اقتصادی طراحی و تاکنون به اجرا در آمده ولی حضور بخش فرهنگ و هنر کشور برای شناساندن فرهنگ غنی این مرز و بوم بسیار مهم و جدی به نظر می رسد. وی همچنین خواستار مشارکت فرهنگستان هنر در اکسپوی بزرگ سال 2020 گردید و تاکید نمود که بایستی ازهم اکنون آمادگی لازم برای اجرایی شدن آن و حضور این بخش که از اهمیت بسیاری برخوردار است را پیدا کنیم.
در ادامه این نشست استاد محمد علی معلم دامغانی رئیس فرهنگستان هنر نیز به تشریح دیدگاهها و انگیزهای که منتج به برگزاری نمایشگاهها و در مقیاس بزرگتر اکسپوها می شود پرداخته و اظهار داشت امروزه نمایشگاهها و اکسپوها با انگیزهای مختلف اقتصادی ، سیاسی فرهنگی و هنری یا به صورت ترکیبی از آنها برگزار می شود که هر کدام دستاوردهای خاص خود را دارند و متاسفانه هنوز بسیار از افراد نسبت به اینگونه نمایشگاهها آشنایی ندارند.
وی با اشاره به سیاست فرهنگی که نتیجه آن به جذب باور پذیری بیانجامد،اشاره و خاطر نشان کرد،طراحی و سیاستگذاری فرهنگستان هنر در قبال هر کدام از برنامه های به گونه ای خاص است.
این گزارش حاکی است :
استاد معلم در پایان سخنان خود به قابلیت هایی که در حوزه نشر و مستند سازی امور نمایشگاهی و مسائلی از این دست که در فرهنگستان وجود دارد اشاره نموده و تصریح کرد:امکانات و قابلیت هایی که در فرهنگستان وجود دارد بسیار زیاد است ولی به دلیل اهمیت موضوع و اجرایی شدن امور باید تمامی مسایل توسط کارشناسان خبره از سوی فرهنگستان هنر در شرکت نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران مورد مطالعه و بررسی بیشتر قرار گرفته تابتوان به نحو احسن این امور را اجرایی نمود.
جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر نمایشگاه (http://telegram.me/asrenamayeshgah) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
دانلود با کیفیت