بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ آغاز به کار کرد

عصر نمایشگاه-بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، صبح امروز با حضور وزیر ارتباطات و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری کشور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ آغاز به کار کرد
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳:۰۰

    نویسنده: مینا خام وردی

    به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه»، بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، صبح امروز شنبه 9 تیرماه، با حضور وزیر ارتباطات و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری کشور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد. این نمایشگاه تا 12 تیرماه به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

    در این رویداد، مجموعه‌های استارتاپی و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنار یکدیگر گرد هم آمده‌اند تا با همفکری و همکاری، به رشد و رونق اقتصاد دیجیتال کشور کمک کنند.

    رویکرد اصلی این دوره از نمایشگاه الکامپ، استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی است. با توجه به سرمایه‌گذاری‌های کلان در صنایع سنتی، برگزاری این نمایشگاه فرصتی را برای هدایت بخشی از این سرمایه‌ها به سمت استارتاپ‌های نوپا و ایده‌های خلاقانه فراهم می‌کند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار

        دانلود با کیفیت